torek, 19. april 2016

Torek, 19.04.2016
To je bil bolj deloven dan zame. Od desetih do šestih popoldne smo imeli naše seanse. Vmes je bil čas samo za kosilo.
Sara pa je šla do enega takega kokr Outlet centra na vhodu v področje Park Cityja. Do tja, oz. po celem področju vozijo brezplačni avtobusi, ki pa so zdaj, ko je sezone konec bolj redke ptice.
V outletu se najdejo trgovine bolj ali manj zvenečih imen, ameriških predvsem, cene pa nso tako zelo nizke, da bi človek kar vsevprek nakupoval. Tako je tudi Sara prišla nazaj samo z eno majčko.
Zvečer so nas odpeljali v center na večerjo. Ker nas je na mitingu kar ene 150, tako velike gostilne v tem času v mestu ni, zato so nas razdelili v tri skupine. Naša je bila napotena v eno mehiško restavracijo. Na meniju so imeli dve jedi-lososa in losa, čakali pa smo skoraj dve uri, da so nam prinesli naročeno. Vsi so bili že pošteno nejevoljni, tako da tudi dejstvo, da je bila hrana zelo okusna, ni popravilo vtisa.
Moj losos

Sosedov los

Pale ale

Večinoma piheva vodo

Za desert je bil čokoladni fondue, ampak tega smo samo zelo na hitro malo poskusili, ker nas je že čakal bus za nazaj v hotel.
Celo področje Park Cityja je relativno veliko, tako kot se za ameriške razmere spodobi, tako čeprav smo v Park Cityju, je vožnje od hotela do središča vasi ene 10-15 minut in to po cesti, ki je za naše razmere že skoraj avtocesta.
Zdaj sem šele videla, kako daleč se razprostirajo smučišča in da je prog skoraj neomejeno.
Skratka, to ni bil ravno najbolj organizacijsko posrečen večer. Jutri imajo porganizatorji mitinga popravni izpit.

Ni komentarjev:

Objavite komentar